GÖLGEHANI AKADEMİ

Sıkça Sorulan Sorular

Gölgehanı Akademi ve atölyeler ile ilgili merak edilenler

Sıkça Sorulan Sorular

  • Yetişkin Bale Atölyesi'nde yaş sınırı var mı?
    Yetişkin Bale Atölyesi'ne 15 yaş üstü herkes, her seviyeden katılım sağlayabilir.
  • Daha önce hiç bale eğitimi almadım. Yine de katılabilir miyim?
    Tabii. Gölgehanı Akademi Yetişkin Bale Atölyesi'nde Başlangıç Seviye grubumuz bulunmaktadır. Hiç bale eğitimi almadan da bu grubu dahil olabilirsiniz.
  • Yetişkin Bale Atölyesi'ne başlarken yanımda ne getirmem gerekiyor?
    İlk aşamada atölyeye rahat kıyafetler ve kalın çorap ile katılmanız yeterli olacaktır. İlerleyen süreçlerde bale mayosu, çorap ve bale patiği edinilebilir. Alternatif gerekliliklerde eğitmenimiz yönlendirici olacaktır.
  • Henüz karar vermedim. Deneme dersiniz var mı?
    Evet. Deneme dersine katıldıktan sonra devam ederseniz bu ilk dersiniz sayılır. Devam etmediğiniz takdirde herhangi bir ücret ödemezsiniz.
  • Daha önce bale eğitimi aldım ama devam etmedim. Ne yapabilirim?
    Deneme dersine katıldıktan sonra seviyenize eğitmenimizle birlikte karar verebilirsiniz. Bu dersten sonra seviyenize göre Başlangıç Seviye, Orta Seviye ve İleri Seviye gruplarımızdan birine dahil olabilirsiniz.
  • Programım çok yoğun, takvime uyum sağlayamıyorum. Ne yapabilirim?
    Yetişkin Bale Atölyesi'nde özel ders seçeneğimiz mevcuttur. Bu derslerde eğitmen ve katılımcının uygunluk durumuna göre program yapılır. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Gölgehanı Akademi nedir?
    Gölgehanı Akademi, çok farklı disiplinleri yan yana getiren bir sanat alanıdır. Akademi'de atölyelere başlayabilir, söyleşileri takip edebilir, workshoplara katılabilirsiniz. Bizimle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak ve ekibimizi incelemek için buraya tıklayınız. 
  • Atölyeleri inceledim ama kararsız kaldım. Gelip mekânı görebilir miyim?
    Tabii. 🙂 Çalışma saatlerimiz içinde iletişim numaramızdan bize ulaşıp Akademi'yi ziyaret edebilirsiniz.
  • Gölgehanı Akademi'de eğitmen olmak için ne yapmalıyım?
    Eğer vermek istediğiniz bir atölye ya da workshop fikriniz varsa özgeçmişinizi, atölye detayları ile ilgili bilgileri [email protected] adresine iletebilirsiniz. Başvurunuz kısa sürede incelenir ve size dönüş yapılır.
  • Rehberli Otobiyografi ilgimi çekti ama tam olarak anlamadım.
    Detaylı bilgi almak için Rehberli Otobiyografi sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.
  • Yogaya başlamak istiyorum ama uzaktayım. Online seçeneğiniz var mı?
    Yoga grup ve özel ders çalışmalarında online seçeneğimiz vardır. Online derslerle ilgili detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
  • Yogaya gelirken yanımda ne getirmeliyim?
    Yogaya yoga matınızla gelmeniz yeterli olacaktır. Eğer henüz bir matınız yoksa, mat seçimi konusunda eğitmenimiz size yardımcı olabilir.
  • Duruş bozukluğum var, yoga bana yardımcı olur mu?
    Duruş bozukluğu, omurilik problemleri gibi medikal problemlerde doktorunuzun danışmanlığıyla yogaya başlayabilirsiniz. Yoga, tedavi sürecinde destekleyici bir rol oynayacaktır.
  • Fotoğrafa dair hiç bilgim yok yine de başlayabilir miyim?
    Evet. Fotoğrafçılık Atölyesi her seviyeden katılımcıya açıktır.
  • Fotoğraf ile ilgili temel bilgilerim var ama kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
    Fotoğrafçılık Atölyesi ışık kullanımı, kompozisyon yaratma, kamera kullanımı gibi teknik bilgilerin yanında; imgesel düşünme, soyutlama, somutlama gibi düşünsel pratiklerle birlikte ilerler. Teknik bilgilere hakim olsanız dahi Fotoğrafçılık Atölyesi'nde kendinizi geliştirebilir, fotoğrafçılık da odaklanmak istediğiniz alanda (portre fotoğrafçılığı, ürün fotoğrafçılığı, sanatsal fotoğraf vs.) kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • Kameram yok. Telefonla atölyeye katılabilir miyim?
    Evet. İlk aşamada kamerası olan telefonunuzla atölyeye katılabilirsiniz. Fakat bir noktadan sonra kameraya ihtiyacınız olacaktır. Bu aşamada size en uygun kamera seçimi için eğitmenimizden destek alabilirsiniz.
  • Doğaçlama Atölyesi'nde neler yapılıyor?
    Doğaçlama Atölyesi, grup halinde hareket edilen ve tiyatro pratikleriyle gündelik yaşam deneyimlerini birleştirerek katılımcıların oyunlar oynadığı bir atölyedir. Bu atölyede ses-beden-nefes egzersizleri, hikayeleştirme, karaker yaratma gibi birçok başlık vardır. Doğaçlama Atölyesi'ni detaylı incelemek için atölye sayfasına buradan göz atabilirsiniz.
  • Daha önce hiç tiyatro eğitimi almadım. Doğaçlama Atölyesi'ne katılabilir miyim?
    Doğaçlama Atölyesi herhangi bir deneyime ihtiyaç duymaz. Tekrar çocuk olmak isteyen, birlikte hareket etmenin inceliklerini öğrenmek isteyen, kendini, doğayı ve dünyayı anlamak isteyen herkes için uygundur.
  • Girl child practicing yoga or fitness, standing in Bridge exercise, One legged Wheel pose, working out wearing sportswear, t-shirt, pants, indoor full length, white loft studio background
    GÖLGEHANI AKADEMİ

    Yoga

    https://i0.wp.com/golgehaniakademi.com/wp-content/uploads/2022/04/sddss-scaled.jpg?fit=2560%2C1586&ssl=1
    GÖLGEHANI AKADEMİ

    Yan Flüt Atölyesi

    https://i0.wp.com/golgehaniakademi.com/wp-content/uploads/2022/04/juli-kosolapova-WdNeYkHG7MI-unsplash-scaled.jpg?fit=2560%2C1707&ssl=1
    GÖLGEHANI AKADEMİ

    Yetişkin Bale Atölyesi

     1,206 Toplam Görüntülenme

    Call Now Button